Τετάρτη, 2 Οκτ.
19oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Λήστεψε μάνα μπροστά στα μικρά παιδιά της – Το εύρημα που έκαψε τον αδίστακτο δράστη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 5 και 2 ετών βρέθηκε απέναντι στον ληστή που κρατούσε μαχαίρι. Τα όσα ακολούθησαν έχουν γίνει θέμα συζήτησης στα Καμένα Βούρλα…

Όλα ξεκίνησαν στις 10:00 χθες το πρωί (08-09-2016) όταν ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (φορούσε τζόκεϊ και μαντήλι) μπήκε σε σπίτι στα Καμένα Βούρλα όπου διαμένει μια οικογένεια Αλβανών. Εκείνη την ώρα ο άνδρας ήταν στη δουλειά και στο σπίτι ήταν η 28χρονη μητέρα με τα δυο μικρά παιδιά της ηλικίας 5 και 2 ετών. Ο ληστής απείλησε με μαχαίρι τη μητέρα μπροστά στα παιδιά και ζήτησε τα χρήματα. Η νεαρή γυναίκα του έδωσε 6.000€ που είχαν στο σπίτι και ο δράστης εξαφανίστηκε.

Το Α.Τ. Καμένων Βούρλων που ενημερωθηκε άμεσα ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να εντοπίσει έναν 40χρονο ύποπτο, που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή. Αρχικά ο δράστης αρνιόταν ότι έχει σχέση με τη ληστεία, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν τα χρήματα που είχε κρύψει. Τελικά αναγκάστηκε να ομολογήσει και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε