Δευτέρα, 29 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στο… τραπέζι Τετέι και Σισοκό

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ψάχνει να ενισχυθεί και στο κέντρο. Ο Αλεξάντερ Τετέτι φαίνεται πως μπήκε στο μετεγγραφικό προσκήνιο των “ερυθρόλευκων”, την ώρα που τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για επαφές για την απόκτηση του Σισοκό.

Ο 30χρονος διεθνής Νορβηγός της Νόριτς εμφανίζεται ως μια από τις βασικές επιλογές των πρωταθλητών Ελλάδας για την μεσαία γραμμή. Το όνομα του είχε ακουστεί και στο παρελθόν για τους Πειραιώτες, την περίοδο που αγωνιζόταν στη Ρόζεμποργκ, αλλά και στη συνέχεια όταν πήγε στη Ρεν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όμως ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξετάζει ξανά τον 30χρονο μέσο, ο οποίος έχει αγωνιστεί ήδη σε πέντε παιχνίδια στην Championship. Οι “ερυθρόλευκοι” κοιτάνε την υπόθεση του Τετέι και μένει να δούμε εάν έχει να κάνει με πιθανή πώληση του Μιλιβόγεβιτς ή είναι μία ακόμη προσθήκη για τα χαφ του Ολυμπιακού.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό όνομα που ακούγεται για το χώρο του κέντρου. Ένα από αυτά είναι και εκείνο του Μουσά Σισοκό!

Πρόκειται για τον Γάλλο μέσο της Νιούκαστλ, που είναι βασικότατο στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας του και στο πρόσφατο Euro ήταν εξαιρετικός! Ο παίκτης δεν “ψήνεται” να αγωνιστεί στην Championship, αλλά είναι στόχος αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε