Τετάρτη, 28 Αυγ.
27oC Αθήνα

ΑΕΚ: Τέλος ο Μαυροκεφαλίδης! Αιχμές της Ένωσης

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί κι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την κοινή συναινέσει λύση λύση της συνεργασίας με τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ/σέντερ.

Θυμίζουμε πως ο Μαυροκεφαλίδης είχε αποχωρήσει εδώ και λίγες μέρες από τη Σλοβενία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ. Επέστρεψε στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ένωσης κι έλυσε τη συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους”.

Στην ανακοίνωσή της, η  ΑΕΚ τονίζει πως η ομάδα συνεχίζει πρόσκοπτα την προσπάθειά της για ενίσχυση του ρόστερ, κόντρα σε ανακρίβειες και λοιπές παραπλανητικές εκτιμήσεις.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (27/08) με κοινή συναίνεση η συνεργασία της με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. κόντρα σε ανακρίβειες και λοιπές παραπλανητικές εκτιμήσεις ενημερώνει τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και κυρίως τους οπαδούς της ομάδας, ότι θα συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθειά της για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της. Αυτό άλλωστε πράττει εδώ και δύο αγωνιστικές περιόδους, αυτό θα πράξει και το επόμενο διάστημα”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε