Τετάρτη, 28 Αυγ.
27oC Αθήνα

ΑΕΚ: Πάει για διπλό “χτύπημα” με Λάζαρο και Λέσκοτ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται πως θα υπάρξουν στα μετεγγραφικά της ΑΕΚ. Προχωρημένες οι επαφές με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, σε καλό δρόμο του Τζόλεον Λέσκοτ.

Δύο πολύ σημαντικές προσθήκες θέλει να κάνει η ΑΕΚ λίγα 24ωρα πριν το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου, με τους υπεύθυνους της ομάδας να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις τόσο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο όσο και με τον Τζόλιον Λέσκοτ.

Η Ένωση εμφανίζεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και είναι πιθανό ακόμη και μέσα στη μέρα να έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το deal. Ο Χριστοδουλόπουλος έχει μεν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τη Βερόνα, αλλά δεν υπολογίζεται και μπορεί να έρθει στους “κιτρινόμαυρους” ακόμη κι ως ελεύθερος.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τζόλεον Λέσκοτ, στα 34 του χρόνια έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα και μπορεί να δώσει σημαντική εμπειρία στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Η Ένωση έχει προχωρήσει τις επαφές της με Άγγλο αμυντικό και είναι πιθανό ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε