Τετάρτη, 28 Αυγ.
27oC Αθήνα

Οι Ιταλοί στέλνουν στην ΑΕΚ τον Ρόσι

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ενδιαφέρουσα λύση για back up των Γιόχανσον και Σιμόες. Η ΑΕΚ ψάχνει έναν μέσο για να συμπληρώσει το ρόστερ της και σύμφωνα με τους… γείτονες εξετάζει την περίπτωση του Φαούστο Ρόσι.

Όπως αναφέρει το “calcionews24”, η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 25χρονο μέσο που ανήκει στη Γιουβέντους.

Το θέμα μάλιστα παρουσιάζεται αρκετά προχωρημένο, ώστε η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών να χαρακτηρίζεται αρκετά πιθανή.

Ο Ρόσι ήταν διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ιταλίας, ανήκει στην Γιουβέντους από το 2010 και έχει αγωνιστεί ως δανεικός κατά σειρά σε Βιτσέντσα, Μπρέσια, Βαγιαδολίδ, Κόρδοβα και Προ Βερσέλι.

Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

“Ο Φάουστο Ρόσι θα μπορούσε να είναι μια λύση για την ΑΕΚ και η Ελλάδα είναι ένα βήμα μακριά. Ο Ρόσι είναι ελεύθερος μετά τον δανεισμό του από τη Γιουβέντους στην Προ Βερτσέλι και μπορεί να καταλήξει στην ελληνική Σούπερ Λίγκα. Αρχικά υπήρχαν επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα αυτή τη στιγμή και είναι πιθανό να καταλήξει στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Ο Ρόσι θα ήθελε να συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αφού έχει φιλοδοξίες να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο και οι εκπρόσωποί του επιδιώκουν να μεταγραφεί ως ελεύθερος. Η ΑΕΚ φαίνεται να βλέπει θερμά το θέμα και οι δυο πλευρές είναι τόσο κοντά, ώστε να είναι πολύ πιθανή η συμφωνία”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε