Δευτέρα, 29 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τρέχουν οι εξελίξεις! Έρχεται ο Ουζουνίδης, επιστρέφει ο Σαλίνο, τελειώνουν Φιγκέιρας – Μανιάτης

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ομάδα του Ολυμπιακού. Άμεσες φαίνεται πως είναι οι αλλαγές τόσο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όσο και στο ρόστερ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την διάδοχη κατάσταση του Βίκτορ Σάντσεθ, που θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει εντός της ημέρας τις τελικές συζητήσεις και αναμένεται να συμφωνήσει και να ανακοινωθεί από τους “ερυθρόλευκους”.

Άξιο αναφοράς, πως υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 180.000 ευρώ στο συμβόλαιο του Ουζουνίδη με τον πανιώνιο, την οποία ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να καλύψει.

Αυτό που προέχει πάντως είναι η οριστική λύση της συνεργασίας με τον Βίκτορ Σάντσεθ, που όλα δείχνουν ότι μετράει ώρες στο λιμάνι…

Αυτό που θα πάρει σειρά, είναι οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα είναι αρκετές, ενώ η τελευταία αφορά την περίπτωση του Λεάντρο Σαλίνο. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ έληξε το καλοκαίρι και δεν ανανεώθηκε, με σημαντικότερο λόγο το ότι καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ.

Ωστόσο, ο 30χρονος αμυντικός φαίνεται πως θα γυρίσει στου Ρέντη για να πάρει… πίσω τη θέση του από τον Ντιόγο Φιγκέιρας, ο οποίος κατάφερε στα δύο παιχνίδι με τη Χάποελ να πείσει τους πάντες ότι δεν κάνει για τον Ολυμπιακό. Την ίδια, ώρα οι πληροφορίες από το Λιμάνι αναφέρουν πως έχουν μειωθεί δραματικά και οι πιθανότητες παραμονής του Γιάννη Μανιάτη στην ομάδα.

Τόσο οι αποχωρήσεις, όσο και οι μετεγγραφές θα πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα στον Ολυμπιακό, αφού πρέπει να δηλώσει τη νέα του λίστα στην UEFA.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε