Δευτέρα, 21 Οκτ.
16oC Αθήνα

Europa League: Η Ντιναμό Τιφλίδας στο δρόμο του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Από τη… Γεωργία θα περάσει η πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League. Η Ντναμό Τιφλίδας είναι η ομάδα με την οποία κληρώθηκε στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Την Ντιναμό Τιφλίδας θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Η ομάδα από την Γεωργία είχε αποκλειστεί στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” θα δώσει τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας στις 18 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 25 Αυγούστου. Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από αυτή την κλήρωση, αφού το πιο δύσκολο που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι το ταξίδι που έχουν να κάνουν για να πάνε στην έδρα της, το “Boris Paichadze Dinamo Arena”.

Η Ντιναμό πρόσθεσε την περασμένη σεζον ένα ακόμα πρωτάθλημα στην τροπαιοθήκη της. Από το ρόστερ της ξεχωρίζουν οι Ρενέ (Βραζιλιάνος σέντερ μπακ), Σπίσιτς, Λομπιανίτζε, Τσιντσάντζε, Παρουνασβίλι, Κειτισβίλι, Κουρεούρ και Νταλισβίλι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε