Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ρίο 2016: Το Ολυμπιακό Χωριό της… αγανάκτησης! Τρύπες στο ταβάνι, τραγική εικόνα στα μπάνια [pic, vid]

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Πριν ακόμα ξεκινήσουν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο φαίνεται πως έχουν πάρει τον τίτλο των χειρότερων στην Ιστορία. Τα όσα συμβαίνουν στο Ολυμπιακό Χωριό είναι απλά… απίστευτα. Όλο και περισσότεροι αθλητές διαμαρτύρονται για τις συνθήκες στα δωμάτια τους.

Καθημερινά, οι εικόνες που βγαίνουν από το Ολυμπιακό Χωριό στο Ρίο μας δείχνουν πως τα πράγματα σε αυτούς τους Αγώνες… δύσκολα θα φτιάξουν, όσον αφορά τις εγκαταστάσεις που διαμένουν οι αθλητές.

Η αποστολή της Αυστραλίας είναι αυτή που μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει τα περισσότερα προβλήματα κατά την παραμονή της στο Ρίο ντε Τζανέιρο ενώ απομένουν μόλις τρεις μέρες για την έναρξη της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης στον πλανήτη.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή (29/7) σημειώθηκε πυρκαγιά στο Ολυμπιακό Χωριό και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να σβήσει η φωτιά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλα τα μέλη των “καγκουρό” που ήταν στα δωμάτιά τους, να βγουν έξω για περίπου 30 λεπτά, αλλά όταν επέστρεψαν δεν… πίστευαν τι τους είχε συμβεί.

Όπως υποστήριξε ο αρχηγός της αποστολής της Αυστραλίας, λίγη ώρα πριν την επιστροφή των αθλητών στα δωμάτιά τους, είδε τρεις πυροσβέστες να φεύγουν από τον χώρο τρέχοντας, κρατώντας μπλούζες, λάπτοπ και αθλητικό υλικό!

Σήμερα, ο Άντριου Μπόγκουτ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έφτιαξε μόνος του τις κουρτίνες του μπάνιου ώστε να μην πλημμυρίσει το δωμάτιο! Ο Αυστραλός ΝΒΑer ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Twitter μαζί με αρκετά, επικριτικά σχόλια σχετικά με τις απαράδεκτες συνθήκες διαμονής που αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συναθλητές του!

Την ίδια… καλοπέραση έχει και η αποστολή της Κίνας. Όπως βλέπουμε από την παρακάτω φωτογραφία, λείπει ο νιπτήρας από κάποιο μπάνιο, ενώ υπάρχει ακόμα και τρύπα σε ταβάνι. Ήδη οι Κινέζοι χαρακτηρίζουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τους χειρότερους όλων των εποχών. Μην ξεχνάμε, πως η Ελληνική αποστολή αναγκάστηκε προ ημερών να αλλάξει όροφο, αφού αρκετά δωμάτια πλημμύρισαν…

Έτσι, δεν είναι να απορεί κανείς που οι αμερικανικές ολυμπιακές ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών δεν θα διαμείνουν στο Ολυμπιακό χωριό του Ρίο αλλά σε… κρουαζιερόπλοιο.

Σημειώνεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η «Team USA» θα διαμείνει εκτός Ολυμπιακού χωριού και σε κρουαζιερόπλοιο, αφού και στην Αθήνα το 2004 είχαν καταλύσει στο “Queen Mary 2”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε