Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Συναγερμός στη Γενική Γραμματεία από drone που εμφανίστηκε πάνω από το κτίριο [pics]

Φωτό newsit.gr
Φωτό newsit.gr

Πανικός με τις τηλεοπτικές άδειες δεν επικρατεί μόνο μέσα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, αλλά το απόγευμα υπήρξε συναγερμός και έξω από το κτίριο με αφορμή ένα drone.

To drone ξαφνικά εμφανίστηκε στον ουρανό από τη Συγγρού με κατεύθυνση το κτίριο, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπρασίας των 4 τηλεοπτικών αδειών.

Οι αστυνομικοί αρχικά που βρίσκονται περιμετρικά του κτιρίου παρατηρούσαν το drone προκειμένου να δουν ποια θα είναι η κατεύθυνσή του.

Φωτό newsit.gr

Τελικά το drone έφτασε σχεδόν πάνω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας και τότε άρχισε η κινητοποίηση της αστυνομίας, καθώς το ιπτάμενο αυτό αντικείμενο δεν ήταν των αστυνομικών αρχών.

Μάλιστα, κάποια στιγμή το drone έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τα παράθυρα του κτρίου και εν συνεχεία έφυγε από το σημείο.

Ουδείς γνωρίζει εάν το drone ήταν κάποιου τηλεοπτικού σταθμού που ήθελε να έχει αποκλειστικά πλάνα από όλα όσα γίνονται μέσα στο κτίριο, αλλά το σίγουρο είναι πως η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του χρήστη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε