Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 150 προσλήψεις στην ΕΥΑΘ

Οι προσλήψεις αφορούν σε εργαζόμενους με συμβάσεις αορίστου χρόνου και θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η διαδικασία πρόσληψης αφορά σε 55 υπαλλήλους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 25 τεχνολογικής και 70 υπαλλήλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι θα απασχολούνται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
«Η δαπάνη πρόσληψής τους θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό της ΕΥΑΘ, η οποία, σημειωτέον, δεν επιχορηγείται από τον κρατικό προϋπολογισμό και δεν είναι φορέας της Γενικής Κυβέρνησης» αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η εταιρεία. Υπογραμμίζεται δε ότι την πρόσληψη των 150 νέων υπαλλήλων είχε ανακοινώσει κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ΕΥΑΘ στις 30 Μαΐου,ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χρ. Βερναρδάκης, ενώ τονίζεται ότι η ανταπόκριση των αρμόδιων διευθύνσεων της εταιρείας υπήρξε άμεση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε σκάφος στο λιμάνι του Βόλου
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για την πλήρη κατάσβεση, ενώ έχουν τεθεί σε επιφυλακή και οι υπηρεσίες του ΟΛΒ (Οργανισμού Λιμένος Βόλου), προκειμένου να συμβάλουν στην ασφάλεια του χώρου
Φωτιά σε σκάφος