Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Η συγκλονιστική ιστορία της Natascha Kampusch: Την κρατούσε 8 χρόνια σε μπουντρούμι

Η συγκλονιστική ιστορία της Natascha Kampusch: Την κρατούσε 8 χρόνια σε μπουντρούμι

Ήταν μόνο 10 ετών όταν ο διαβολικός Wolfgang Priklopil απήγαγε τη Natascha Kampusch το 2006. Έζησε για 8 χρόνια τον απόλυτο εφιάλτη της κακοποίησης στο μπουντρούμι που την κρατούσε έγκλειστη.

Σαν να μην έφταναν όσα είχε περάσει, η Natascha γνώρισε και τη διαδικτυακή κακοποίηση μετά την απίστευτη διαφυγή της. Δεν αποτελεί επομένως έκπληξη που η 28χρονη ακόμα αγωνίζεται να ενταχθεί και να προσαρμοστεί σε μια ελεύθερη ζωή.

Η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε πως κακοποιούνταν σταθερά στο ίντερνετ από trolls, ενώ έχει δεχτεί μέχρι και προτάσεις γάμου. “Πρέπει να χτύπησα κάποιο νεύρο σε αυτούς τους ανθρώπους. Έφυγα από έναν εχθρό και ξαφνικά είχα δεκάδες εχθρούς και σε ορισμένα φόρουμ ακόμα και χιλιάδες. Οι ασθενείς στην ψυχιατρική πτέρυγα ήταν οι πιο φυσιολογικοί μέσα σε όλη αυτή την τρέλα”.

Ακόμα περισσότερα προβλήματα της προκάλεσε η τεράστια προβολή της υπόθεσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. “Υπήρχε συνεχής απαίτηση για ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις. Ήταν σαν να έχανα ξανά το δικαίωμά μου στην ατομικότητα για δεύτερη φορά στη ζωή μου”.

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε πως ο απαγωγέας της Wolfgang Priklopil έπεσε στις γραμμές του τρένου μετά τη διαφυγή της το 2006.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε