Κόσμος

Αφαίρεσαν από αεροδρόμιο τοιχογραφία σε σχήμα φαλλού λόγω Πούτιν [pics]

Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στάθηκε αφορμή για να καλυφθεί η πικάντικη τοιχογραφία από το αεροδρόμιο του Volgograd.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου αρχικά είχε δηλώσει πως η γιγαντιαία τοιχογραφία σε σχήμα φαλλού θα παρέμενε για να τη βλέπουν όλοι οι ταξιδιώτες. Το σχέδιο που ονομάστηκε “φιλικό πέος” θα καλυφθεί τελικά λόγω της επίσκεψης του Βλαντιμίρ Πούτιν μέσα στην εβδομάδα.

Στο σχέδιο συνδέονται οι φράσεις “to fly” και “to dream” σε περίτεχνη γραμματοσειρά, με την τοιχογραφία να τραβά την προσοχή των ταξιδιωτών λόγω της ομοιότητάς της με το ανδρικό μόριο.

 

 

 

 

Πηγή: RT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που παρουσιάστρια του CNN Turk νιώθει τον σεισμό των 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη και τρέμει
«Έχουμε έναν πολύ ισχυρό σεισμό αυτή τη στιγμή. Γίνεται αισθητός στην Κωνσταντινούπολη. Ας παραμείνουμε ήρεμοι», είπε η παρουσιάστρια προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της
Η παρουσιάστρια του CNN Turk την ώρα του σεισμού στην Κωνσταντινούπολη 2