Κυριακή, 28 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Έκλεισε τα 105 και το μόνο που ήθελε ήταν ο καυτός πυροσβέστης! [vid]

Έκλεισε τα 105 και το μόνο που ήθελε ήταν ο καυτός πυροσβέστης! [vid]

Η Ivena έχει εμπειρίες ζωής ενός και πλέον αιώνα! Αυτή τη φορά όμως για τα 105α γενέθλιά της ήξερε ακριβώς ποιος ήθελε να της φέρει την τούρτα γενεθλίων της και δεν θα συμβιβαζόταν με τίποτα λιγότερα.

Η γλυκύτατη Ivena, γνωστή και ως θεία Ivy στους ντόπιους, γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Addison Court Care Home, στο Wesley Grove, με την οικογένεια και τους φίλους της. Η ευχή των γενεθλίων της εκπληρώθηκε όταν ένας καλογυμνασμένος και αρρενωπός πυροσβέστης σκαρφάλωσε στο παράθυρο του τρίτου ορόφου για να της πάει την τούρτα της.

“Η Ivena βρίσκεται κοντά μας τα τελευταία τρία χρόνια και έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Απλά δείτε τι έγινε στο πάρτι της”, σχολίασε η νοσηλεύτρια Debra Carter.

“Στη λίστα για τα φετινά γενέθλιά της είχε ζητήσει να της φέρει την τούρτα ένας πυροσβέστης με τατουάζ. Καταφέραμε να βρούμε έναν και ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Μάλωναν για το ποιος θα ανέβαινε τη σκάλα για να της παραδώσει την τούρτα. Πέρυσι μας είχε ζητήσει να αναρριχηθούμε σε ένα δέντρο. Πάντα βρίσκει κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε”.

Αυτή τη φορά όμως το δώρο της ήταν ακόμα πιο εμπλουτισμένο, καθώς βρέθηκαν κοντά της όλοι οι πυροσβέστες της μονάδας για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. “Κανείς δεν θα πίστευε πως είναι 105 ετών. Δεν μοιάζει τόσο μεγάλη και έχει φανταστική αίσθηση του χιούμορ. Έβγαλε μάλιστα και την πρώτη της selfie για να το γιορτάσει”, τόνισε η Debra.

Πηγή: Metro

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε