Κυριακή, 28 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Κλάμα! Άφησε οδηγίες “χρήσεως” στον άντρα της για τα 6 τους παιδιά

Κλάμα! Άφησε οδηγίες “χρήσεως” στον άντρα της για τα 6 τους παιδιά

Είχε φτάσει η στιγμή που η φωτογράφος Meghan Oeser θα έφευγε για ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης με τις φίλες της. Θα άφηνε μόνο του τον άντρα της με τα 6 τους παιδιά.

Δεν γινόταν να μην αφήσει στον Kevin οδηγίες “χρήσεως” για να τα καταφέρει και να ανταπεξέλθει σε όλα όσα θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

“Αγαπημένε μου, σου γράφω αυτό το σημείωμα από αγάπη, όχι φόβο. Τα βράδια, τα πρωινά, η ώρα του μεσημεριανού… εύκολα μπορεί να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι στην κόλαση και ο σατανάς να έρχεται” ξεκινά το σημείωμά της που έχει κοινοποιηθεί πλέον πάνω από 40.000 φορές.

Συνεχίζει εξηγώντας του πόσο τραυματική μπορεί να είναι η ώρα του δείπνου στην οικογένειά τους, καθώς κάθε παιδί ζητά κάτι διαφορετικό, αλλάζει γνώμη και στο τέλος καταλήγουν να τρώνει όλοι δημητριακά!

Σκέτος εφιάλτης όπως του εξηγεί και η στιγμή που θα πρέπει να τα βάλει για ύπνο, ειδικά με τη μικρούλα τους Penny που θα ζητήσει το νυχτικό της Minnie Mouse και θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να το βρει αν δεν θυμάται που είναι.

“Θα σε δω την Κυριακή. Σε περίπτωση που θελήσεις να κάνεις οτιδήποτε αυτό το Σαββατοκύριακο, καλή τύχη! Φιλιά. Η γυναίκα σου”, ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τον Kevin, με το σημείωμα να γίνεται viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πηγή: Metro

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε