Σάββατο, 27 Ιουλ.
29oC Αθήνα

H ξανθιά σέξι πιλότος που έβαλε φωτιά στο Instagram [pics]

H ξανθιά σέξι πιλότος που έβαλε φωτιά στο Instagram [pics]

Είναι ξανθιά, σέξι και ξέρει να… πετάει στα σύννεφα, στην κυριολεξία. Είναι η Maria Petterson, πιλότος στο επάγγελμα, και έχει βάλει, και όχι άδικα, φωτιά στα social media. Δείτε και μόνοι σας τον λόγο…

Με 125.000 περίπου followers στο Instagram, η ξανθιά πιλότος Maria Pettersson μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως η “ιπτάμενη σταρ των social media”. Ποζάρει από το παράθυρο ενός αεροσκάφους, κάνει γιόγκα σε παραλίες, και ανεβάζει δεκάδες ακόμη φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των αντρων. Όπως αναφέρει η ίδια η Maria Petterson, άρχισε να βγάζει selfie φωτογραφίες από το θάλαμο διακυβέρνησης και όλα τα μέρη που επισκέπτεται, για να βλέπουν οι φίλοι της, αλλά και η οικογένειά της, πώς περνάει τις μέρες της.

Η καλλονή πιλότος άρχισε να πιλοτάρει εμπορικά αεροσκάφη στην ηλικία των 30 ετών, και συχνά πετάει με ένα Boeing 737 το οποίο μεταφέρει περίπου 200 επιβάτες. “Στην πραγματικότητα, όταν πετάω σε αεροδρόμια όπως της Ρώμης όπου μοιραζόμαστε διαδρόμους με τα μεγάλα αεροσκάφη όπως τα Boeing 777 ή τα Airbus 380, δεν αισθάνομαι ότι είναι τόσο μεγάλο (σ.σ. το Boeing 737)”, λέει η ίδια και προσθέτει ότι δεν ήταν πάντα στα σχέδιά της να γίνει πιλότος.

Δούλεψε σκληρά για να μαζέψει χρήματα για την εκπαίδευσή της και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Αν και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, έχει τον τρόπο της να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που… σαρώνουν στα social media.

 

 

 

 

 

 

 

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε