Σάββατο, 17 Αυγ.
30oC Αθήνα

“Γλέντι” γαλάζιων βουλευτών σε Άδωνι! “Θα πουλάς και το κοράνι”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το… ξεψυχισμένο “ναι” του Άδωνι Γεωργιάδη στην κατασκευή τεμένους ήταν η αφορμή για… καζούρα από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Δεν γλίτωσε ούτε ο Μάκης Βορίδης.

Το παρασκήνιο μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη. Αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα:

“Δύο φορές είχε ψηφίσει στη Βουλή εναντίον της κατασκευής τεμένους ο Αδωνις Γεωργιάδης και επιχειρηματολόγησε για τη στάση του.

Αυτή τη φορά, όμως, όταν ετέθη θέμα κομματικής πειθαρχίας, τι να έκανε; Ψήφισε. Αλλά πώς ψήφισε… Κρύφτηκε στα πίσω έδρανα, τα επονομαζόμενα και ορεινά (εκεί όπου συνήθως δεν εστιάζουν οι τηλεοπτικές κάμερες) και είπε ένα «ναι» που μόλις ακούστηκε.

Τι ήθελε να το πει; Αρχισε αμέσως από γαλάζιους βουλευτές το πείραγμα: «Αντε, τώρα θα πουλάς από την τηλεόραση και το Κοράνι» ή «με ένα “ναι” άλλαξες τα πιστεύω σου» και πολλά άλλα, κάνοντας τον Αδωνι να φύγει από την Ολομέλεια της Βουλής τρέχοντας.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στον Μάκη Βορίδη, ο οποίος, να σημειώσω, ζήτησε από τον Κυρ. Μητσοτάκη να απέχει, για λόγους συνειδήσεως, από την ψηφοφορία, πλην όμως ετέθη θέμα κομματικής πειθαρχίας και αναγκάστηκε να ψηφίσει. Και αυτός από τα ορεινά της Βουλής, με ένα ξεψυχισμένο «ναι»”.

Πηγή: ΒΗΜΑτοδότης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε