Τετάρτη, 7 Αυγ.
33oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Ακόμη δεν έχω φτάσει στο σημείο για να γίνω MVP”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η ιαχή “MVP, MVP” ακούστηκε αρκετές φορές στην αρένα “BMO Harris Bradley Center» του Μιλγουόκι. Ήταν το λιγότερο που μπορούσε να ζητήσει ο κόσμος βλέποντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει “πράγματα και θαύματα” εναντίον των Ουίζαρντς.

Ο Έλληνας φόργουορντ, όμως, παραμένει προσγειωμένος και δεν τον απασχολεί ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής περιόδου. Όχι ότι δεν θα του άρεσε εάν τον κατακτούσε, ωστόσο, στις δηλώσεις του μετά το ματς με τους Ουίζαρντς παραδέχθηκε ότι ακόμη… έχει μέλλον.

“Έβλεπα τις εκδηλώσεις του κόσμου κι από μέσα μου δε μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θεωρώ ότι είμαι ακόμη στο σημείο εκείνο για τον τίτλο του MVP. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να βοηθώ την ομάδα μου να παίρνει νίκες. Ελπίζω ότι σιγά-σιγά μπορώ να φτάσω εκεί”, είπε μετά το παιχνίδι με τους “πρωτευσιάνους” ο Αντετοκούνμπο στα αμερικανινά ΜΜΕ και πρόσθεσε: “Νοιώθω υπέροχα και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Είδαν ότι ήμουν σε καλή μέρα και μου έδιναν τη μπάλα. Σαν ομάδα είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία κι όλοι βοήθησαν στο να πάρουμε τη νίκη”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε