Κυριακή, 28 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Πάρτε χαρτομάντιλα! Το πιο συγκινητικό δώρο της χρονιάς! [vid]

Πάρτε χαρτομάντιλα! Το πιο συγκινητικό δώρο της χρονιάς! [vid]

Λίγο πριν φύγει το 2016 και το όνειρο ενός 11χρονου έγινε πραγματικότητα τα φετινά Χριστούγεννα.

Η χαρά και η συγκίνησή του για το δώρο που περίμενε τα τελευταία 6 χρόνια ήταν απερίγραπτη. Αμέσως τα μάτια του γέμισαν δάκρυα όταν άνοιξε το δώρο του. Η Janelle μοιράστηκε στο facebook τη συγκινητική στιγμή που ο γιος της παίρνει για δώρο το πιστοποιητικό υιοθεσίας του.

Ο Landon, που είναι βιολογικός γιος της Janelle, πάντα εξέφραζε την επιθυμία του να τον υιοθετήσει ο πατριός του και σύζυγος της Janelle, Daniel Rice.

Ήθελε να πάρει και επίσημα το επίθετο του μη βιολογικού πατέρα του. “Ο Landon πραγματικά ήθελε να υιοθετηθεί από τον σύζυγό μου Daniel και να αλλάξει το επίθετό του. Νιώσαμε πως πράγματι ήταν επιτέλους η ώρα”.

Η Janelle και ο Daniel είναι παντρεμένοι 10 χρόνια και ο Landon περίμενε την υιοθεσία εδώ και χρόνια. “Μας το είπε πρώτη φορά όταν ήταν γύρω στα 5. Επειδή ήθελε όπως μας εξήγησε να “παντρευτεί τον μπαμπά” με τον ίδιο τρόπο που τον παντρεύτηκα κι εγώ για να αλλάξει το επίθετό του.

Όταν αποφοίτησε τον Μάιο και ανέβηκε να πάρει το δίπλωμά του έλεγε στους δασκάλους του πως ήθελε να τον φωνάζουν με το όνομα Landon Rice και όχι με το επίθετο του βιολογικού πατέρα του. Τότε καταλάβαμε ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία”, τόνισε η μητέρα του.

Τους τελευταίους μήνες ο Daniel έκανε κρυφά τη διαδικασία της υιοθεσίας και τα χαρτιά ήταν έτοιμα για τα Χριστούγεννα ώστε ο 11χρονος να πάρει το πιο συγκινητικό δώρο της χρονιάς που φεύγει.

Πηγή: TheSun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε