Κόσμος

Τι έκανε η Μισέλ Ομπάμα το βράδυ των εκλογών [pics]

Αποκαλυπτική ήταν η Μισέλ Ομπαμα για το πως πέρασε το κρίσιμο βράδυ της 8ης Νοεμβρίου. Την ώρα που όλος ο πλανήτης είχε στραμμένο το βλέμμα του στις ΗΠΑ και στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, εκείνη έκλεισε τα μάτια... Κυριολεκτικά...

Η ίδια μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό People είπε πως την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ η Μισέλ απλά… ξάπλωσε για να κοιμηθεί.

«Πήγα για ύπνο. Δεν μου αρέσει να παρακολουθώ τον πολιτικό διάλογο. Ποτέ δεν το έκανα», είπε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο περιοδικό. «Μετά βίας το έκανα με εκείνον (Μπαράκ Ομπάμα)», πρόσθεσε.

«Είχα πει ήδη ό,τι ένιωθα για τις εκλογές. Μόλις έχεις κάνει ό,τι μπορείς, τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Ήταν όλα στα χέρια του αμερικανικού λαού», πρόσθεσε.

Οι Ομπάμα έδωσαν στο περιοδικό, που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες, την τελευταία τους συνέντευξη πριν αποχωρήσουν από το Λευκό Οίκο.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Άλις Γουόλτον, η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο στη λίστα του Forbes: Ξοδεύει την περιουσία της σε έργα τέχνης και άλογα
Ποια είναι μοναχοκόρη του ιδρυτή της Walmart με περιουσία 101 δισ. δολάρια - Αγόρασε το πρώτο της έργο τέχνης σε ηλικία 10 ετών για 2 δολάρια και ήταν Πικάσο
Άλις Γουόλτον
Τα διλήμματα, οι φόβοι και τα σενάρια για το πακέτο με τους δασμούς που ετοιμάζεται να «ανοίξει» ο Ντόναλντ Τραμπ τη «Liberation Day»
Ο ρυθμός ανάπτυξης της αμερικανικής οικονομίας θα περιοριστεί στο 1% για το 2025, ενώ αυξάνονται σε ποσοστό 35% οι πιθανότητες οι ΗΠΑ να μπουν σε ύφεση από το 2026
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ