Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Τουρνουά τέννις από τον σύλλογο Tennis Masters

Τουρνουά τέννις από τον σύλλογο Tennis Masters

Ένα τουρνουά τέννις διαφορετικό από τα άλλα διοργανώνει στις 23, 24 και 26 εως 29 Δεκεμβρίου ο νεοσυσταθής σύλλογος Tennis Masters.

Δίνοντας βάρος και στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών ο σύλλογος φρόντισε να υπαρξουν ειδικοί κάδοι στον χώρο διεξαγωγής του τουρνουά (ace club, λεωφόρος Ανθούσας 9, Παλλήνη) όπου οι νεαροί αθλητές πρέπει να ανακυκλώσουν πλαστικά απορρίμματα που θα φερουν.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια στις ηλικίες των 10, 12, 14 και 16 ετών και ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή σε αυτό είναι μεγάλο.

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του τουρνουά οι αθλητές, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται, θα εχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν έναν αγώνα… πρωταθλητών. Έναν αγώνα μεταξύ των Πάρι Γεμουχίδη και Δημήτρη Ιατρόπουλου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Δεκεμβρίου και ώρα 14.30.

Η αντισφαίριση είναι ενα άθλημα που τυγχάνει πλέον μεγάλης αναγνώρισης και στη χώρα μας. Ο σύλλογoς Tennis Masters δίνει μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση των νέων παιδιών που επιλέγουν την αντισφαίριση με καταξιωμένους προπονητές.

Το τουρνουά που θα διεξαχθεί εντάσσεται στην προσπάθεια περαιτέρω ανάδειξης του αθληματος και προσέλκυσης του ενδιαφέροντος παιδιών και μεγάλων. Άλλωστε η αντισφαίριση ειναι ένα άθλημα στο οποίο μπορούν να ενταχθούν άτομα όλων των ηλικιών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε