Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Τραγωδία στο πάρτι της χρονιάς! Πέθανε σε αγώνα ιππασίας [pics]

Τραγωδία στο πάρτι της χρονιάς! Πέθανε σε αγώνα ιππασίας [pics]

Μια πρόσκληση σε πάρτι έγινε κατά λάθος δημόσια στο Facebook και η Rubi Garcia πέρασε τα 15α γενέθλιά της με χιλιάδες καλεσμένους! Ο θάνατος ενός ανθρώπου σε αγώνα ιπποδρομίας που διοργανώθηκε με έπαθλο για τα γενέθλια της Rubi έρχεται να επισκιάσει το πάρτι της χρονιάς στο Μεξικό.

Ο 66χρονος Felix Pena, που συχνά έπαιρνε μέρος σε αγώνες ιππασίας, ποδοποταθήκε κατά τη διάρκεια του αγώνα σύμφωνα με τις αρχές. Σε βίντεο που είχε ποστάρει πριν από τον αγώνα ο Pena ανέφερε ότι θα τρέξει με το άλογό του Oso Dormido και πως περιμένει να κερδίσει.

“Δεν το κάνω για τα χρήματα αλλά για τη φήμη και τη δόξα”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Ένας ακόμα άντρας μεταφέρθηκε με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της έφηβης ανέβασε ένα βίντεο για τα γενέθλιά της που δεν άργησε να γίνει viral, με την πρόσκληση να κοινοποιείται πάνω από 978.000 φορές.

“Σας προσκαλούμε στα γενέθλια της κόρης μας στις 26 Δεκεμβρίου”, ανέφερε ο Crescencio Ibarra στο 45 δευτερολέπτων βίντεο. “Όλοι είναι καλεσμένοι”, τόνισε και η πρόσκληση δεν άργησε να γίνει viral.

Η 15χρονη και οι γονείς υποδέχτηκαν πλήθος κόσμου στα γενέθλιά της, με πολλούς να ταξιδεύουν ακόμα και από άλλες περιοχές στη μικρή πόλη και την αεροπορική εταιρεία του Μαξικό Interjet να προσφέρει εκπτώσεις 30% στις πτήσεις για την περιοχή.

 

 

“Απλά ζητώ την υπομονή σας για να απολαύσουμε αυτό το πάρτι”, σχολίασε η 15χρονη στο facebook απευθυνόμενη στον κόσμο που έφτανε.

Πηγή: Cnn, Nydailynews

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε