Σάββατο, 6 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Μπίλι Μπομπ Θόρντον για Αντζελίνα Τζολί: “Θα έτρεχα δίπλα της αν με χρειαζόταν”

Μπίλι Μπομπ Θόρντον για Αντζελίνα Τζολί: “Θα έτρεχα δίπλα της αν με χρειαζόταν”

Ενώ το πολύκροτο διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ συνεχίζει να απασχολεί, ο πρώην σύζυγος της διάσημης ηθοποιού λέει ότι αν τον χρειαζόταν θα ήταν δίπλα σε ένα δευτερόλεπτο.

“Σε αυτό το σημείο πρέπει να πω ότι δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά αν γίνει θα σχολίαζα. Δεν έχω όμως αρκετές πληροφορίες. Εύχομαι τα καλύτερα για την Αντζελίνα. Είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος και φίλη μου. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα για όλους τους”, τόνισε ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον.

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον ήταν παντρεμένος με την Αντζελίνα Τζολί από το 2000 έως το 2003 και πρόσφατα εκμυστηρεύτηκε σε πρόσφατο άρθρο στο GQ πως ποτέ δεν ένιωσε αρκετός για εκείνη. “Είναι αλήθεια. Είναι γνωστή ως όμορφη, έξυπνη, κοσμική και σε ένα βαθμό πάντα αναρωτιόμουν τι στο καλό κάνει μαζί μου. Δεν μου φερόταν έτσι. Εγώ το ένιωθα”, σημείωσε ο διάσημος ηθοποιός.

“Έχοντας μεγαλώσει φτωχά, πάντα ένιωθα πολύ άβολα γύρω σε πλούσιους ανθρώπους. Πάντα απομακρύνομαι όταν πηγαίνω σε πάρτι πολύ πλούσιων ανθρώπων που έχουν μπάτλερ και υπηρέτριες. Βγαίνω έξω και καπνίζω. Δεν με ενοχλεί το αίσθημα εκτός τόπου, αλλά είμαι απίστευτα ανασφαλής”.

Ο 61χρονος Μπίλι Μπομπ Θόρτον βρίσκεται στο Λος Άντζελες για να προωθήσει την ταινία Bad Santa 2 μετά την ταινία του 2003. “Νομίζω ότι το χιούμορ είναι πιο βίαιο από την πρώτη ταινία, όχι ότι εκεί κρατηθήκαμε βέβαια πολύ”.

Πηγή: News.com.au

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε