Δευτέρα, 1 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις: Στο μυαλό του Μπέντο…

Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις: Στο μυαλό του Μπέντο…

Επειτα από αγωνιστική απραξία σχεδόν είκοσι ημερών ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Πέμπτη την Γιουνγκ Μπόις για την 5η αγωνιστική του Europa League. Ο Πάουλο Μπέντο είναι προβληματισμένος με το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να κάνει και κάτι, οπότε ανάλογα προσαρμόζει τα πλάνα του.

O προπονητής των «ερυθρολεύκων» προσανατολίζεται στο να ακολουθήσει την Πέμπτη τη «συνταγή» που ακολούθησε και στα ντέρμπι και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αφού πλέον αυτή η «συνταγή» είναι δοκιμασμένη και αποδείχθηκε πετυχημένη.

Αν υπάρχει η πιθανότητα να διαφοροποιηθεί κάτι, είναι να προτιμηθεί ο Ελαμπντελαουί από τον Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, τερματοφύλακας θα είναι ο Λεάλι (ο Καπίνο είναι τραυματίας), στο κέντρο της άμυνας είναι δεδομένο πως θα βρίσκονται οι Μποτία και Ντα Κόστα, οι οποίοι έχουν «δέσει» πλέον μεταξύ τους και θα «σηκώσουν» το φορτίο να σταματήσουν τη φορμαρισμένη και πολύ παραγωγική επιθετική γραμμή της ελβετικής ομάδας (έχει σημειώσει 20 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια), στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ρέτσος (ακόμη κι αν είναι έτοιμος ο Ντε Λα Μπέγια δεν θα ξεκινήσει βασικός), στο κέντρο του γηπέδου οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς και μπροστά τους ο Φορτούνης, οι Ελιουνούσι και Σεμπά θα είναι οι ακραίοι μεσοεπιθετικοί και στην κορυφή ο Ιντέγε ως «φουνταριστός».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε