Κυριακή, 29 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Τζόκερ: Η απίστευτη ταμπέλα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ [pic]

Τζόκερ: Η απίστευτη ταμπέλα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ [pic]

Το τζόκερ, την Πέμπτη 10-11-2016 μοιράζει 13,5 εκατομμύρια ευρώ και στα πρακτορεία ανά την Ελλάδα επικρατεί ήδη φρενίτιδα! Ένας πράκτορας όμως στη Θεσσαλονίκη, είπε να κάνει το… κάτι παραπάνω για να προσελκύσει πελάτες!

H κλήρωση Τζόκερ την ερχόμενη Πέμπτη 10/11/2016 (αριθμός κλήρωσης 1756) μοιράζει περισσότερα από 13.500.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Μετά το νέο ΤΖΑΚ ΠΟΤ της Κυριακής, το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας, στην επόμενη κλήρωση (Πέμπτη)… εκτοξεύτηκε.

Το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία παραμένει από τον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 τζακ ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ, ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό δόθηκε τον Νοέμβριο του 2014 όταν δύο τυχεροί μοιράστηκαν συνολικά 18,4 εκατ. ευρώ. Στην Επανομή, πάντως, την περασμένη Πέμπτη ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών δεν άφησε… τίποτα στην τύχη, και με μια απίστευτη ανακοίνωση καλούσε τους παίκτες να δοκιμάσουν την τύχη τους παίζοντας τζόκερ.

Συγκεκριμένα το σημείωμά του ανέφερε: “Θες να στείλεις τη γυναίκα σου στη μάνα της; Δεν έχει να πληρώσεις εφορία, δάνειο, ΤΕΒΕ; Δεν έχεις να πληρώσεις το πάγιο από το iPhone 7 και να βάλεις βενζίνα στο Audi; Έλα μέσα και παίξε Τζόκερ. Τζακ Ποτ 9.300.000″

Δείτε τη φωτογραφία που κάνει θραύση στο ίντερνετ.

Αλήθεια, μετά τα νέα τζακ πτ, την Πέμπτη και την Κυριακή, τι σκαρφίστηκε να γράψει;

Πηγή: seleo.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε