Οικονομία

Επτά funds θέλουν τα “κόκκινα” δάνεια της Attica Bank

Επτά υποψήφια funds εκδήλωσαν ενδιαφέρον, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη διαχείριση κόκκινων δανείων ύψους περίπου ενός δισ. ευρώ, κυρίως επιχειρηματικών, της Attica Bank με ταυτόχρονη τοποθέτηση κεφαλαίων περίπου 70 εκατ. ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι κεφαλαιακές ανάγκες της τράπεζας, όπως αυτές προέκυψαν από τα περσινά stress tests.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα εξεταστούν οι προσφορές από τα επτά funds, προκειμένου η διαδικασία να καταλήξει σε έναν προτιμητέο επενδυτή έως τα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Οικονομία

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ για δημοσιεύματα περί «εκατομμυρίων ευρώ που χάνονται ετησίως μέσα από παρατυπίες και καταχρήσεις»
«Πρόκειται για μια διαδικασία που ελέγχεται αυστηρά και οι παρατυπίες που εντοπίζονται αντιμετωπίζονται άμεσα», σχολιάζουν οι πηγές του Οργανισμού Πληρωμών
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ για δημοσιεύματα περί «εκατομμυρίων ευρώ που χάνονται ετησίως μέσα από παρατυπίες και καταχρήσεις»