Πολιτική

Κεφαλογιάννη για Μηλιό: Συνεχίζεται η απαξίωση του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Την επιλογή του Γιάννη Μηλιού για πρόεδρο του ΔΣ του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, σχολιάζει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Tομέαρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, σε δήλωση της αναφέρει: 

“Η απαξίωση του Ελληνικού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου συνεχίζεται. Για μια ακόμα φορά ορίζεται νέος Πρόεδρος και νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Με τα προβλήματα να μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα και το Φεστιβάλ να βυθίζεται στην κρίση διαρκείας, που η Κυβέρνηση δημιούργησε με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές της.
Το Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου από μία σοβαρή συλλογική προσπάθεια της Ελληνικής Πολιτείας να αναδείξει τη θέση της χώρας στο διεθνές πολιτιστικό περιβάλλον με δυναμισμό και εξωστρέφεια, εξελίσσεται σε πεδίο εφαρμογής ασκήσεων κομματικών ισορροπιών.
Δυστυχώς ούτε σχέδιο υπάρχει, ούτε διάθεση να μπει ένα τέλος στην αποδόμηση του Φεστιβάλ.
Το λιγότερο που περιμένουμε είναι η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού να δώσει τις δέουσες απαντήσεις.
Μόνο λύπη και ιδιαίτερη ανησυχία!”.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος
Όλα όσα έγιναν στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα μέσα από τον φωτογραφικό φακό
Οι συγκινητικές στιγμές από την ορκωμοσία του ΠτΔ, η στιγμή που κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η τελετή παράδοσης - παραλαβής από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, στην Ολομέλεια της Βουλής