Πολιτική

Ανεπανάληπτη στιγμή! “Μουτράκια” της Χρυσοβελώνη στο “ευχαριστώ” του Καμμένου! [vid]

Και η κόντρα... καλά κρατεί! Ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε δημόσια τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη από το βήμα του τρίτου Συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ωστόσο η πρώην -πλέον- υφυπουργός, είχε μια αντίδραση η οποία τα... είπε όλα!

Ξεκίνησε χθες, Παρασκευή, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 3ο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο θα ολοκληρωθεί αύριο, Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Εκεί όπου οι τηλεοπτικές κάμερες “έπιασαν” ένα… επικό στιγμιότυπο, με πρωταγωνίστρια την πρώην Υφυπουργό ΠΟΜΕΔΙ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Εδώ να θυμίσουμε πως η Μαρίνα Χρυσοβελώνη βρέθηκε εκτός υπουργικού σχήματος μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, κάτι που προκάλεσε τη δυσφορία της, η οποία εκφράστηκε και δημόσια, προκαλώντας αναταράξεις στο κόμμα των συγκυβερνούντων.

Ο Πάνος Καμμένος, λοιπόν, επιχειρώντας φανερά να δώσει ένα τέλος στο όλο ζήτημα, ευχαρίστησε από το βήμα του Συνεδρίου όλα τα στελέχη των ΑΝΕΛ που διετέλεσαν σε υπουργικά πόστα. Συγκεκριμένα είπε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ: “Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω και όλες και όλους τους υπουργούς οι οποίοι ανέλαβαν εκ μέρους όλων μας το κυβερνητικό έργο και σταθήκαν όρθιες και όρθιοι σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον Αλέξη τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σ’ αυτή την κυβέρνηση. Όλες και όλοι ήταν πετυχημένοι”.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί, αφού στη συνέχεια αναφέρθηκε προσωπικά στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη λέγοντας: “Κι εδώ θέλω δημόσια να πω ότι δε θα πρέπει να υπάρχουν παράπονα και για τον τελευταίο ανασχηματισμό. Όλοι ήταν πετυχημένοι. Χαιρετίζω και την παρουσία της Μαρίνας της Χρυσοβελώνη την οποία την ευχαριστώ ιδιαίτερα για το εξαιρετικό έργο που έκανε σαν υπουργός. Να της πω ότι οι αλλαγές οι οποίες γίνανε είχαν να κάνουν με την ανανέωση του κινήματος κι εκείνη η οποία βρισκόταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας, παραμένει στρατιώτης όπως όλοι. Γιατί έτσι πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στον άλλον. Και να την ευχαριστήσω και για τη συνέπειά της και βεβαίως για τη σκληρή δουλειά που έγινε”.

Συνέδριο ΑΝΕΛ: Η κόρη του Πάνου Καμμένου… έκλεψε την παράσταση ! [pics]

Αυτή, πάντως, την ενωτική προσπάθεια του Πάνου Καμμένου, δεν έδειξε να ενστερνίζεται η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στην οποία εστίασαν οι κάμερες τη στιγμή που ο αρχηγός του κόμματος ανέφερε το όνομά της, “πιάνοντας” ένα… ανεπανάληπτο πλάνο, αφού η βουλευτής των ΑΝΕΛ φαινόταν να είναι κάθε άλλο παρά ικανοποιημένη από τις “εξηγήσεις” του υπουργού Άμυνας.

Δείτε… καρέ – καρέ τις αντιδράσεις της και το βίντεο που… τα λέει όλα

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Χρήστος Σπίρτζης για να ερευνηθεί η εμπλοκή του στην τραγωδία των Τεμπών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ωστόσο ότι δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι το αίτημα τον τιμά «αλλά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω του κανονισμού της Βουλής»
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου