Πολιτική

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης υπονομεύει τις επενδύσεις

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το γραφείο του πρωθυπουργού με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης στην Ευρωαραβική Σύνοδο.

«Ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ
Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα στην Ευρω-αραβική Σύνοδο «Εταίροι για την ανάπτυξη», για να πει ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε λάθος δρόμο και ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με εκλογές», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Και συνεχίζουν: «Δεν ξέρουμε αν ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ, ή αν συνειδητά θέτει τις πολιτικές επιδιώξεις του κόμματός του πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και της οικονομίας. Σε κάθε περίπτωση, η υπονομευτική αυτή τακτική τον εκθέτει στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού. Όσο για την ουσία των «ανησυχιών» που με κάθε ευκαιρία εκφράζει, είναι προφανές ότι όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας και η έξοδος από την κρίση, τόσο περισσότερο ο κ. Μητσοτάκης θα ανησυχεί».

 

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Χρήστος Σπίρτζης για να ερευνηθεί η εμπλοκή του στην τραγωδία των Τεμπών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ωστόσο ότι δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι το αίτημα τον τιμά «αλλά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω του κανονισμού της Βουλής»
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου