Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Ηρακλής: Οι αποστολές των ομάδων

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού -για το ματς με τον Ηρακλή- ξανά τον 18χρονο Μίγγο, δείχνοντας ότι τον έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα και Χουλτ, όπως φυσικά και τον Τελάντερ, ενώ πήρε μαζί του τον νεαρό Μίγγο, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ματς κυπέλλου με τον «Γηραιό».
Η αποστολή των «πρασίνων» απαρτίζεται από τους Στιλ, Κοτσόλη, Οδ. Βλαχοδήμο, Κουτρουμπή, Μολέδο, Ιβανόφ, Ρέις, Χουχούμη, Μέστο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Ρινάλντι και Μίγγο.

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση των παικτών του Ηρακλή στα Σπάτα. Ο κόουτς Γιάννης Αμανατίδης έχει στην διάθεσή του 22 παίκτες και από αυτούς θα αποκλείσει αύριο 4, ενώ ερωτηματικό παραμένει παραμένει ο τερματοφύλακας Χουάντερσον, που νιώθει ενοχλήσεις και πιθανότατα θα κρατήσει την θέση κάτω από τα γκολπόστ και πάλι ο Περνίς, που είχε άριστη απόδοση στον αγώνα των δυο ομάδων την περασμένη Πέμπτη, στο ίδιο γήπεδο, για το Κύπελλο Ελλάδος. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.
 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε