Πέμπτη, 29 Αυγ.
28oC Αθήνα

ΑΕΚ: Έπιασε… δουλειά ο Λέσκοτ – Αγωνία για Σιμόες

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Άγγλος αμυντικός ξεκίνησε τη Δευτέρα συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Σε ανοιχτή γραμμή με τον γιατρό του Λέσκοτ το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ. Ατομικό για Σιμόες – Βάργκας.

Ξεκίνησε το πρόγραμμα αποκατάστασης ο Τζόλεον Λέσκοτ, που επέστρεψε στην Αθήνα μετά το ταξίδι-αστραπή στην Αγγλία. Ο έμπειρος αμύντικος έδωσε το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα φέρνοντας μαζί του τη γραπτή ενημέρωση του γιατρού του στο Λονδίνο προς το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών, ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και η εξέλιξή του θα επανεκτιμηθεί στο τέλος της εβδομάδας. Ο Λάκης Νικολάου επικοινώνησε το μεσημέρι με τον γιατρό που κουράρει τον Λέσκοτ στην πατρίδα του, τον Αντι Γουϊλιαμς, και συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά σε λίγες ημέρες για να διαπιστώσουν από κοινού εάν υπάρχει βελτίωση στο γόνατο του παίκτη.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αγγλος δεν υπολογίζεται τουλάχιστον για τους προσεχείς 3-4 αγώνες της ΑΕΚ. Ετσι, η αγωνία για το ματς με την ΑΕΛ τη Δευτέρα στη Λάρισα επικεντρώνεται στον Αντρές Σιμόες που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Βάργκας, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ μέχρι τον Νοέμβριο. Απουσίαζαν και οι διεθνείς Μάνταλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Τζανετόπουλος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε