Παρασκευή, 26 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ! Τον έβγαλαν… οφσάιντ στη Βέροια

Διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ! Τον έβγαλαν… οφσάιντ στη Βέροια

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ. Η Βέροια κέρδισε τις εντυπώσεις στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Superleague, αλλά οι Θεσσαλονικείς έχουν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία. Το γκολ του Περέιρα ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ και στέρησε στην ομάδα του Ιβιτς την εκτός έδρας νίκη (0-0).

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας στη Βέροια μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΠΑΟΚ για την 6η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος τηςSuperleague. Oι γηπεδούχοι -με καλή αμυντική τακτική- κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στους Θεσσαλονικείς που ήταν… χλωμοί, αλλά είδαν τον διαιτητή να τους ακτρώνει λανθασμένα γκολ του Περέιρα. 

Το γήπεδο της Βέροιας θύμισε.. Τούμπα, αφού στις εξέδρες βρέθηκαν πάρα πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, είχαν υψώσει πανό στη μνήμη των έξι οπαδών της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη στις 4 Οκτωβρίου 1999. Παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν μπροστά στην εξέδρα των οπαδών των Θεσσαλονικέων και κατέθεσαν στεφάνι τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” είχε καθαρά το.. πάνω χέρι στο πρώτο μέρος του ημιχρόνου, έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να δημιουργήσει φάσεις από τις πτέρυγες. Μάλιστα, η καλύτερη του ευκαιρία στο 45λεπτο ήρθε από μια σέντρα του Λέοβατς από αριστερά (9′), με τον Λέοβατς να στέλνει από πολύ καλό σημείο -με κεφαλιά- την μπάλα άουτ.

Με το πέρας του πρώτου 15λεπτου οι παίκτες της Βέροιας βρήκαν ρυθμό, ανέβασαν στροφές, έγιναν πιο ανταγωνιστικοί, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Γλύκου (ένα μακρινό σουτ του Καπετάνου στο 34’έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ). Η άμυνα της ήταν συμπαγής και κατάφερε να μην απειληθεί σοβαρά στο ημίχρονο, αφού η μπάλα έφτασε δύσκολα σε Αθανασιάδη και Περέιρα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται δικαίως! Ο Περέιρα έφτασε στο γκολ στο 44′, το οποίο ακυρώθηκε -μετά από υπόδειξη του επόπτη Αϊχάν Χούσκογλου- ως οφσάιντ. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων καλυπτόταν, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παικτών, αλλά και του κόσμου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Βλάντας Ίβιτς πέρασε τον Τζάλμα Κάμπος στη θέση του Ροντρίγκες, έτσι ώστε να δώσει ώθηση στην επιθετική του γραμμή. Παρά τα αρκετά λάθη στην ανάπτυξη τους, οι δυο ομάδες είχαν καλό ρυθμό και έδειξαν επιθετική διάθεση, με την Βέροια να δείχνει πιο κινητική και επικίνδυνη.

Ο Μπίσεσβαρ μπήκε στον αγώνα στη θέση του αρνητικού Περέιρα, το παιχνίδι διατήρησε τον πολύ καλό του ρυθμό και στο 65′ είχαμε δυο μεγάλες ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. Αρχικά ο Βασιλαντωνόπουλος έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, με σουτ μέσα απ’ την μεγάλη περιοχή του Γλύκου, ενώ ο Κάμπος δεν πρόλαβε να σπρώξει στα δίχτυα την μπαλιά του Μπίσεσβαρ. Ο ΠΑΟΚ έκανε την… ύστατη προσπάθεια για να πάρει τη νίκη, αλλά ο τόσο Κουλούρης (μπήκε αλλαγή στο 74′), όσο και ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσαν στα τελευταία λεπτά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε