Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

“Δεν την έχω δει ποτέ”! Η φωτογραφία στο μπάνιο του έγινε viral!

Αφού έψαχνε το έτερόν του ήμισυ στο Tinder, ξαφνικά ο Mark Kowalczyk σταμάτησε με απορία στο προφίλ της 19χρονης Jenna Zagrodniczek.

Κοιτάζοντας τη φωτογραφία της παρατήρησε ότι είχε τραβηχτεί στο μπάνιο του σπιτιού του. “Δεν έχω δει ποτέ αυτή την κοπέλα και όμως η εικόνα προφίλ της έχει τραβηχτεί στο μπάνιο μου”, ήταν το σχόλιό του όταν ανέβασε τη φωτογραφία της στο Twitter.

Το tweet του δεν άργησε να γίνει viral, με πάνω από 51.000 likes και 14.000 retweets. Ένας φίλος της 19χρονης την αναγνώρισε και την έκανε tag στη φωτογραφία για να λυθεί το μυστήριο. Αντί να ξεδιαλύνει το μυστήριο, τον μπέρδεψε περισσότερο αρχικά ανεβάζοντας μια ακόμα φωτογραφία μέσα από το σπίτι του.

“Υπέθεσα ότι αφού είχα κάνει κάποια πάρτι στο σπίτι, θα πρέπει να είχε έρθει σε κάποιο από αυτά”, δήλωσε στο Buzzfeed ο 19χρονος και η Jenna επιβεβαίωσε τη θεωρία του. Είχε βρεθεί σε ένα από τα πάρτι του χωρίς να ξέρει ποιος ήταν ο διοργανωτής. “Όταν πήγα στο μπάνιο, έβγαλα μια φωτογραφία μπροστά στον καθρέφτη και αργότερα την πόσταρα”.

Οι χρήστες του ίντερνετ βέβαια δεν άργησαν να πάρουν ρόλο… προξενήτρας, προτείνοντας στον Mark και την Jenna να μη χάσουν την ευκαιρία να γνωριστούν. Και πράγματι οι δύο νέοι σχεδιάζουν να συναντηθούν τις Απόκριες και το μόνο που περιμένουν όλοι είναι μια φωτογραφία τους μαζί στο μπάνιο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε