Αθλητικά

Champions League – Ολυμπιακός: Έτοιμος να “καθαρίσει” από απόψε

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:45, Novasports 2) τη Χάποελ Μπερ Σεβά για την 3η προκριματική φάση του Champions League. Η ομάδα του Βίκτορ ψάχνει μία "καθαρή" νίκη, έτσι ώστε να μετατρέψει τον επαναληπτικό στο Ισραήλ σε τυπική υπόθεση.

Οι Πειραιώτες είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ώστε να “καθαρίσουν” από απόψε την υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Βίκτορ θα παρατάξει τους ‘ερυθρόλευκους” με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε Λα Μπέγια. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μπουχαλάκη, έχοντας στα πλάγια τους Σεμπά και Ντουρμάζ. Πίσω από τον επιθετικό θα κινείται ο Φορτούνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λεάλι, Μανιάτης, Ντα Κόστα, Τσόρι, Μαζουακού, Πάρντο, Βούρος και Ζντιέλαρ. Εκτός έμειναν οι Πουλίδο, Ελαμπτνελαουί και Ρέτσος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα