Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ψάχνει τη “δυνατή” περίπτωση του Αγιού!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Οι “ερυθρόλευκοι” φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Γκανέζο επιθετικό, προκειμένου να ενισχυθούν στην επιθετική τους γραμμή…

Στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει μπει το όνομα του Τζόρνταν Αγιού, που προτάθηκε στους “ερυθρόλευκους”.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έγινε γνωστός με τις πολύ καλές εμφανίσεις του στη Μαρσέιγ (2009 έως το 2014), ανήκει στην Άστον Βίλα, αλλά δύσκολα θα παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο, μετά και τον υποβιβασμό του στην Championship.

Ο διεθνής Γκανέζος επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα. Η αγγλική ομάδα είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά.Την περσινή σεζόν, ο Αγιού είχε επτά γκολ σε τριάντα συμμετοχές με την Άστον Βίλα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο “Goal”, προτάθηκε και πάλι στον Ολυμπιακό ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, Μιγκέλ Μπρίτος, που είχε απασχολήσει την ομάδα και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τελικά πήρε μεταγραφή από τη Νάπολι στη Γουότφορντ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε