Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Πείθει ο Ολυμπιακός! Νίκησε τη Βέστερλο

ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2, σκορ με το οποίο επικράτησε της της Βέστερλο, σε φιλικό αγώνα. 

Οι “ερυθρόλευκοι” φαίνεται πως βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι και ήταν πολύ καλοί και πάλι οι Μανθάτης και Πουλίδο.

Στα πρώτα τριάντα λεπτά ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες με τους Πουλίδο (15’), Μανθάτη (22’) και Κασάμι (33’), που όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Στο 38’ οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν πέναλτι όταν ο Από βρήκε την μπάλα με το χέρι σε σέντρα του Μαζουακού. Ο Πουλίδο το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από το 60′ και μετά… Στο 62′ ο Μανθάτης πέρασε δύο παίκτες και έβγαλε στον Ανδρούτσο που αρχικά ντρίμπλαρε και ύστερα με πλασέ έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πάρντο έδωσε στον Ιντέγε και αυτός από κοντά πέτυχε το τρίτο γκολ των “ερυθρόλευκων” (3-0).

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να αναπτύσσεται καλά και με σοβαρότητα, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο χαλάρωσε και το πλήρωσε με δύο γκολ. Το ένα από τον Γκαμβουλά (82’) και το άλλο από τον Ντε Κέλαρ (90’). 

Βέστερλο: Βαν Λάνγκεντονκ, Από, Σχέρμανς, Νταμς, Μίστοου, Χίλαντ, Χέιμανς, Χένκενς, Μόλεμπερχς, Ντε Κουέγιαρ, Μανιάς (57′ ΜακΝτόναλντ).

Ολυμπιακός: Καπίνο (46’ Χουτεσιώτης), Φιγκέιρας (63’ Βούρος), Μποτία (46’ Ντε λα Μπέγια), Ντα Κόστα (63’ Μιλιβόγεβιτς), Μαζουακού (63’ Τσιμίκας), Κασάμι (63’ Καμπιάσο), Ζντιέλαρ (63’ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (63’ Φορτούνης), Μανθάτης (63’ Ντουρμάζ), Σεμπά (63’ Πάρντο), Πουλίδο (46’ Ιντέγε)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε