Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

“Νύστα” η ΑΕΚ! Χωρίς φορ σκοράρει ο Λαμπρόπουλος

ΦΩΤΟ twitter.com/aek_fc_official
ΦΩΤΟ twitter.com/aek_fc_official

Η ΑΕΚ δεν εντυπωσίασε στο τρίτο φιλικό προετοιμασιά της στην Πολωνία, έδειξε πως χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση στη θέση του φορ, παρόλα αυτά νίκησε με 1-0 την αδύναμη Βίγκρι Σουβάλκι, με σκόρερ -για ένα ακόμα ματς- τον Λαμπρόπουλο. Έχασε πέναλτι ο Πέκχαρτ.

Η κούραση της προετοιμασίας και ταυτόχρονα οι πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ δεν επέτρεψαν στους “κιτρινόμαυρους” να δείξει καλό πρόσωπο κόντρα στην ομάδα της 2ης κατηγορίας της Πολωνίας.

Η Ένωση έδειξε κάποια προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και στη δημιουργία επιθετικών φάσεων (θα είναι ένα… στοίχημα για τον Κετσπάγια η συνύπαρξη Μάνταλου με Μπακασέτα) και η εικόνα της δεν ήταν θελκτική ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κετσπάγια έδειξε περισσότερη διάθεση κυρίως λόγω της εισόδου του Γιόχανσον στο ματς και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με σημαντικότερη το δοκάρι του Σουηδού με γυριστό σουτ εντός περιοχής (72′).

Παρόλα αυτά, η νίκη ήρθε και σε αυτό το φιλικό (1-0), με γκολ του Λαμπρόπουλου στο 88′, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ (βρήκε δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση). Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ στο 90′, αλλά ο Πέκχαρτ είδε τον γκολκίπερ της Βίγκρι να αποκρούσει το πέναλτι που εκτέλεσε. 

Οι συνθέσεις των ομάδων 

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Βούρας (46’ Ντούνης), Μπακάκης (61’ Γκάλο), Λαμπρόπουλος, Σβάρνας (46’ Τσιγκρίνσκι), Ζόριτς (55’ Ντίντακ), Σιμόες (52’ Γαλανόπουλος), Τζανετόπουλος (46’ Γιόχανσον), Μπακασέτας (73’ Βασιλαντωνόπουλος), Μάνταλος (61’ Ανάκογλου), Βάργκας (46’ Μπαρμπόσα), Αραβίδης (46’ Πέκχαρτ) 

ΒΙΓΚΡΙ (Ντόνατας Βεντσεβίτσιους): Τσοχ, Μπαρτόφσκι, Βιχτόφσκι, Γιαρζεμπόφσκι, Κουάμε, Αουγκουστίνιακ, Γκάσκα, Ραντέτσκι, Κάζντιορ, Κόζακ, Άνταμεκ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε