Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ο μάνατζερ του Ζοζούλια ξεκαθάρισε το… τοπίο

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Αλεξάντερ Πάνκοφ είχε μια κουβέντα με τους απεσταλμένους του Τύπου που ακολουθούν την προετοιμασία της ΑΕΚ, μετά την πρωινή προπόνηση της Ένωσης, το Σάββατο.

Δημοσιεύματα του Τύπου ήθελαν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Ρομάν Ζοζούλια και μάλιστα να έχει κάνει και μια επαφή με τον ατζέντη του Ουκρανού επιθετικού. Ο ατζέντης του Ζοζούλια και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, σχετικά με τους λόγους της παρουσίας του στο Κίελτσε, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να δει τον Ουκρανό στόπερ.

“Μιλήσαμε με τον Μιλοβάνοβιτς, θα μιλήσουμε ξανά αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τον Ρομάν”, τόνισε και συνέχισε: “Δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη περίπτωση και η παρουσία μου εδώ έχει να κάνει με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι”, κατέληξε.

Ο Πάνκοφ υποστήριξε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει “κάτι συγκεκριμένο” από την πλευρά της Ένωσης και αναφέρθηκε στην τιμωρία που έχει επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή (για επίθεσή του σε διαιτητή). Τόνισε ότι αυτή έχει μειωθεί και πλέον ολοκληρώνεται στις 16 Αυγούστου, όμως μέχρι τότε δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί ο παίκτης ούτε σε ευρωπαϊκά ματς, κάτι που σίγουρα είναι ένα ζήτημα για την ΑΕΚ.

Πάντως, το αν αυτές οι δηλώσεις είναι.. στάχτη στα μάτια και υπάρχουν στο παρασκήνιο συζητήσεις, θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε