Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

ΑΕΚ: Θετικό πρόσημο, αλλά θέλει ενίσχυση!

ΦΩΤΟ Facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/
ΦΩΤΟ Facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/

Το πρώτο “τεστ” της ΑΕΚ ήταν νικηφόρο και ενθαρρυντικό, αλλά ένα από τα συμπεράσματα που βγήκαν είναι πως η Ένωση χρειάζεται μετεγγραφική ενίσχυση…

Αυτό άλλωστε τονίστηκε και στις δηλώσεις του Τιμούς Κετσπάγια, αμέσως μετά το φιλικό με την Μπάνικ οστράβα: “Γίνονται κινήσεις και ελπίζω όσο πιο γρήγορα να έρθουν οι παίκτες. Πρέπει να συμπληρώσουμε το ρόστερ και να είμαστε έτοιμοι μέχρι το πρώτο επίσημο ματς στις 28 του μήνα. Θέλουμε ακόμα 3-4 παίκτες να πάρουμε”, τόνισε ο Γεωργιανός.

Ο νεοαποκτηθείς Τσιγκρίνσκι ήταν σχεδόν αλάνθαστος και έδειξε πως μπορεί να δώσει την ηρεμία στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Ο Κετσπάγια όμως περιμένει περαιτέρω ενίσχυση στα μετόπισθεν, προκειμένου να ανέβει… επίπεδο η ομάδα. Η περίπτωση του Κάτσαρ είναι προς ολοκλήρωση, αν και ο Σέρβος ζήτησε 24 ώρες για να λάβει την τελική του απόφαση όσον αφορά το μέλλον του.

Την ίδια ώρα, όμως, είναι πιθανό να βρεθεί στην Ελλάδα και ο Χουάν Μανουέλ Ντίαζ, προκειμένου να υπογράψει στον “δικέφαλο”. Πρόθεση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ είναι να τελειώνει σύντομα με τις δύο υποθέσεις, ώστε οι δύο ποδοσφαιριστές να ταξιδέψουν στην Πολωνία και να τεθούν στη διάθεση του Κετσπάγια.

Όσον αφορά την επίθεση, Μπαρμπόσα και Βάργκας έδειξαν τα καλά στοιχεία που διαθέτουν, αλλά φάνηκε το πρόβλημα που υπάρχει στο τελείωμα των φάσεων (υπήρχε και πέρυσι). Σίγουρα, η ΑΕΚ χρειάζεται έναν ακόμα περιφερειακό επιθετικό, αλλά η μεγάλη της ανάγκη είναι η απόκτηση σέντερ φορ. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό (Ντούγε Τσοπ και Νίκολας Καστίγιο την απασχολούν), αλλά το σίγουρο είναι πως ο χρόνος περνάει και η “κορυφή” της Ένωσης χρειάζεται μια δυνατή προσθήκη…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε