Κυριακή, 28 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Νέα διαδικτυακή απάτη! “Χαρίζει” 1000 κινητά Samsung Galaxy S7

Φωτογραφία: Reuters (ΑΡΧΕΙΟΥ)
Φωτογραφία: Reuters (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Μια σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook και ζητά από τους χρήστες να πάρουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα κινητό Samsung Galaxy S7 δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ακόμη διαδικτυακή απάτη. Επισήμως η εταιρία Samsung ζητά απ’ όσους έχουν πέσει θύματα της παραπλανητικής ανάρτησης να επικοινωνήσουν είτε με τις αρχές είτε με την ίδια την εταιρία.

Η σελίδα Samsung-Greece στο Facebook δημιουργήθηκε στις 5 Ιουλίου και “χαρίζει” 1000 κινητά Samsung Galaxy S7. Οι… ενδιαφερόμενοι καλούνται να πατήσουν στο link που υπάρχει στην ανάρτηση που έχει γίνει. Κι εκεί, αφού επιλέξουν το κινητό που θέλουν να κερδίσουν μέσα από κλήρωση, πρέπει να δώσουν και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου!

Η αντίδραση της εταιρίας ήρθε μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook και αναφέρει πως ο διαγωνισμός που ισχυρίζεται ότι χαρίζει 1.000 συσκευές Samsung Galaxy S7 μέσω του λογαριασμού Samsung-Greece, ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη σελίδα της Samsung Hellas στο Facebook, από την οποία οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται υπεύθυνα για τα νέα της εταιρείας.

Η εταιρεία αναφέρει ότι όσοι χρήστες έχουν γίνει αποδέκτες της συγκεκριμένης παραπλανητικής ανάρτησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές ή με τη Samsung στο τηλέφωνο 80111 7267 864.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε