Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Τον έσωσαν τα γεννητικά του όργανα μετά το χτύπημα του κεραυνού!

Τον έσωσαν τα γεννητικά του όργανα μετά το χτύπημα του κεραυνού!

Θαυματουργά χαρακτήρισαν οι γιατροί τα γεννητικά όργανα του 41χρονου Zoran Jurkovic που τον έσωσαν από το χτύπημα κεραυνού.

Ο Zoran Jurkovic από το μικρό ανατολικό χωριό Petrovci φορούσε τα ακουστικά του όταν σχηματίστηκε καταιγίδα πάνω από το κεφάλι του. Αφού τον χτύπησε στο κεφάλι κεραυνός, γειώθηκε μέσα από τα γεννητικά του όργανα.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν θαύμα το γεγονός πως ο κεραυνός παρέκαμψε το στήθος και την καρδιά του. Η ενέργεια του κεραυνού αντί να καταστρέψει τα εσωτερικά του όργανα και να σταματήσει στην καρδιά του ακολούθησε την πορεία των ακουστικών του. Βγήκε τελικά από το σώμα του μέσω των γεννητικών του οργάνων.

“Είδα μαύρα σύννεφα και λάμψεις φωτός στον ουρανό. Μπορούσαν να ακουστούν βροντές από τις κοντινές περιοχές. Προσπάθησα να τρέξω πιο γρήγορα στο καταφύγιο αλλά δεν πρόλαβα”, σημείωσε ο 41χρονος.

“Συγκλονιστήκαμε όταν τον είδαμε στη βροχή. Έβγαινε καπνός από το σώμα του”, σχολίασαν περαστικοί που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού. “Το ποδήλατο ήταν δίπλα του. Τον πήραμε στο φορτηγό και τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ήταν επίσης έκπληκτοι που ήταν ζωντανός”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε