Σάββατο, 27 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ομολογία σοκ! Οι πολιτικοί δεν βάζουν πάνω απ’ όλα την Ελλάδα…

Ομολογία σοκ! Οι πολιτικοί δεν βάζουν πάνω απ’ όλα την Ελλάδα…

Ε, ρε γλέντια. Τί σου είναι αυτοί οι πολιτικοί. Για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους μπορούν να πουν τη μεγαλύτερη κοτσάνα ή τη μεγαλύτερη αλήθεια όσο κι αν τους εκθέτει.

Γλαφυρό, γλαφυρότατο παράδειγμα και αποκαλυπτικό η περίπτωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινού. Διαβάστε τί είπε ο άνθρωπος σε δηλώσεις του για την απλή αναλογική. Πρώτη κουφή ατάκα: “Η απλή αναλογική χρειάζεται ανθρώπους που βάζουν πάνω από όλα την Ελλάδα”. Δηλαδή τι μας λέει ο… πατέρας τους Εθνους; Πως αυτοί που δεν θέλουν την απλή αναλογική δεν βάζουν πάνω απ’ όλα την Ελλάδα; Ε, Φώφη, ε, Κυριάκο , ε, Σταύρο τι λέτε εσείς;

Και για να μην έχουμε καμία αμφιβολία, πως μπορεί να μας ξεφύγει η πρώτη ατάκα, τη συμπληρώνει με δεύτερη εξίσου θανατηφόρα: “Η απάντηση στο ερώτημα να εφαρμοστεί η απλή αναλογική, είναι ΝΑΙ με την προϋπόθεση να μπορούν αν συμφωνήσουν οι πολιτικοί για την πατρίδα κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό”.

Δηλαδή οι πατέρες του Εθνους δεν είναι ταγμένοι στο συμφέρον του Εθνους, δεν εργάζονται για το καλό της πατρίδας, αλλά τη δική τους καριέρα, του κόμματος, του στρατού των κομματικών μελών, των συγγενών και φίλων τους.

Ευχαριστούμε κύριε Κρεμαστινέ που μας φωτίσατε. Σας είμαστε ευγνώμονες…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε