Κυριακή, 28 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Αυτή είναι η νέα φανέλα του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ – VIDEO)

ΦΩΤΟ facebook.com/OlympiacosFC
ΦΩΤΟ facebook.com/OlympiacosFC

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια! Την εμφάνιση με την οποία θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι “ερυθρόλευκοι” σε συνεργασία με την Adidas, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, παρουσίασαν την νέα φανέλα της ομάδας, για τις εντός έδρας υποχρεώσεις, σε εκδήλωση που έγινε στο “Red Store” του “Γ. Καραϊσκάκης”. Το… σύνθημα για τα αποκαλυπτήρια ήταν το #RedAlwaysRules, ενώ το “παρών” έδωσαν οι Ντομίνγκες, Σιόβας και Φορτούνης.

Έχει πιο χοντρές ρίγες σε σχέση με την περσινή, ενώ το πίσω μέρος είναι κατακόκκινο. Μάλιστα, στο γιακά της νέας φανέλας των πρωταθλητών Ελλάδας υπάρχει σλόγκαν: We keep on dreaming (Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε).

Η νέα εμφάνιση θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 26 ή 27 Ιουλίου όταν και ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

 

#olympiacos #adidas #RedAlwaysRules #WeKeepOnDreaming #WeKeepOnDoing #WeKeepOnGoing #WeKeepOnWinning @adidasgr

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Αμέσως μετά την παρουσίαση, άνοιξε και το red store όπου ο κόσμος έσπευσε να αγοράσει τις πρώτες φανέλες. Φυσικά Φορτούνης, Σιόβας και Τσόρι ήταν εκεί και υπέγραψαν αυτόγραφα στους φίλους των “ερυθρολεύκων”. 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε