Σάββατο, 20 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ιρλανδία – Σουηδία: Γκολ, αυτογκόλ και ξύλο στους Σουηδούς!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Σκόραραν… μόνο οι Ιρλανδοί και το ματς με τη Σουηδία έληξε ισόπαλο 1-1. Το αυτογκόλ του Κλαρκ “λύτρωσε” τους Σουηδούς, οι οποίοι όμως περίμεναν περισσότερα από αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν βοήθησαν αρκετά και τον Ιμπραΐμοβιτς μπροστά. 

H Ιρλανδία έπαιξε σκληρά και ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πιέζοντας πολύ για το γκολ. Εφτασε πολύ κοντά σε αυτό στο 32′. Τότε, στο σουτ του Χέντρικ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Αυτή ήταν η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου κατά τη διάρκεια του οποίου οι Σουηδοί δεν μπόρεσαν να απειλήσουν… Στο 39′ δοκίμασε το πόδι του ο Ιμπραΐμοβιτς, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ στο πλασέ του.
Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Ιρλανδία βρήκε δίχτυα. Στο 48′ ο Κόουλμαν ντρίμπλαρε τον Φόρσμπεργκ, έσκαψε την μπάλα και ο Χούλαχαν με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-0.

 

Αυτό το γκολ, μάλλον ξύπνησε τη Σουηδία, η οποία δύο λεπτά μετά είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση… Στο κακό σουτ του Κλαρκ μέσα στην περιοχή, ο Ράντολφ έδιωξε δύσκολα και στην επαναφορά ο Φόρσμπεργκ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 60′ στο μονοκόμματο πλασέ του Ιμπραΐμοβιτς, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 71′ ήρθε το γκολ, δηλαδή το αυτογκόλ… Ο Γκουιντέτι άφησε στον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έκανε τη σέντρα κι ο Κλαρκ άθελά του, έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε το 1-1.

 

Οι Ιρλανδοί έγιναν ακόμη πιο σκληροί στο παιχνίδι τους και στα μαρκαρίσματά τους, γεγονός που εκνεύρισε τους Σουηδούς…

To “παίκτης ή μπάλα” ήταν μέρος του παιχνιδιού τους! 
 

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ράντολφ, Κόουλμαν, Ο’Σέι, Κλαρκ, Μπρέιντι, Γουίλαν, ΜακΚάρθι (85′ ΜακΓκίτι), Χέντρικ, Χούλαχαν (78′ Ρόμπι Κιν), Γουόλτερς (63′ ΜακΚλιν), Λονγκ.
ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Λούστιγκ (45′ Έρικ Γιόχανσον), Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Μάρτιν Όλσον, Λεβίτσκι (86′ Έκνταλ), Σέλστρεμ, Σεμπάστιαν Λάρσον, Φόρσμπεργκ, Μπεργκ (59′ Γκουιντέτι), Ιμπραΐμοβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε