Τετάρτη, 17 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Λαμία: Ξαναέπιασε φωτιά μέσα σε ένα 24ωρο το στέκι τοξικομανών! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής, που είδαν για δεύτερη φορά μέσα σε έναν 24ωρο να λαμπαδιάζει το στέκι των τοξικομανών! Οι άνθρωποι φοβούνται για τις περιουσίες τους που θα μπορούσαν να έχουν καταστραφεί από τη φωτιά ενώ ιδιαίτερα αποπνικτική ήταν η ατμόσφαιρα λόγω του καπνού.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaRepot, το εγκαταλειμμένο σπίτι εδώ και χρόνια έχει γίνει στέκι τοξικομανών. Χθες το βράδυ εκδηλώθηκε πυρκαγιά την οποία πρόλαβαν και έσβησαν αμέσως οι πυροσβέστες. Σήμερα το μεσημέρι στις 2:30΄ κάποιοι φαίνεται πως έβαλαν πάλι φωτιά.

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Οι περίοικοι είναι εξοργισμένοι αφού μέσα στο κέντρο της πόλης αυτό και άλλα σπίτια έχουν γίνει στέκια τοξικομανών με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα σε όλη τη γειτονιά.

Το έργο των πυροσβεστών ήταν δύσκολο γιατί η πρόσβαση στο συγκεκριμένο σπίτι δεν είναι εύκολη, αφού βρίσκεται σε σκαλάκια ανάμεσα στην οδό Ησαΐα και στην οδό Εκκλησιών, πάνω από την πλατεία Λαού. Τελικά κατάφεραν να ελέγξουν τη φωτιά πριν αυτή δημιουργήσει προβλήματα και σε γειτονικά σπίτια.

Πηγή: LamiaReport

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε