Δευτέρα, 28 Οκτ.
19oC Αθήνα

Νίκη με γκολάρα Μανιάτη από τα 60 μέτρα! Ετσι μας αρέσει… (VIDEO)

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Γιάννης Μανιάτης στάθηκε περίπου 60 μέτρα μακριά από το τέρμα της Αυστραλίας! Ο γκολκίπερ της είχε κάνει το λάθος να απομακρυνθεί από την εστία του και έτσι η Εθνική ομάδα χάρηκε ένα από τα ομορφότερα γκολ της ιστορίας της στο φιλικό με τα “καγκουρό”, στη Μελβούρνη! Η Ελλάδα νίκησε τους Αυστραλούς 2-1.

Η “γαλανόλευκη” ήταν σαφώς καλύτερη από τον πρώτο αγώνα και αποθεώθηκε από τους ομογενείς οπαδούς… Επαιξε με αντεπιθέσεις και είχε καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού.

Η Ελλάδα σκόραρε γρήγορα με τον Μάνταλο που βγήκε τετ α τετ με τον Φεντερίτσι στο 8′ και πλάσαρε… κάνοντας το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του άσου της ΑΕΚ με την Εθνική (έχει 6 συμμετοχές)… 

 

@petros_mantalos

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Εθνική Ομάδα (@greeknational) στις

Το δεύτερο γκολ της ελληνικής ομάδας και επίσης πρώτο στην καριέρα του Μανιάτη δεν άργησε να έρθει. Το πέτυχε στο 21′ προκαλώντας έναν απίστευτο πανηγυρισμό στην ομάδα.

ΕPA

Οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν και γελούσαν, έπιαναν το κεφάλι τους, καθώς δεν πίστευαν ότι μπήκε ένα τέτοιο μαγικό γκολ από τα 60 μέτρα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της Εθνικής ήταν διαφορετική, καθώς οι Αυστραλοί έγιναν πιο επιθετικοί, πήραν μέτρα, αλλά δυσκολευόντουσαν να απειλήσουν.  Η Ελλάδα από την άλλη πλησίασε στο 3-0 με το δοκάρι του Τοροσίδη στο 55′.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν σε 2-1 στο 57′ με τον Σένσμπουρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αυστραλία (Ποστέκογλου): Φεντερίτσι, Γκέρσμπαχ (68’ Σμιθ), Κέιχιλ, Μίλιγκαν, Λέκι (77’ Οικονομίδης), Ράιτ, Κρούζε (83’ Μπερνς), Μόουι (72’ Γιάννου), ΜακΓκόουαν (68’ Ντέγιενεκ), Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς

Ελλάδα (Σκίμπε): Καπίνο, Τζαβέλας, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Μανιάτης (70’ Τζιόλης), Σάμαρης, Χολέμπας (66’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Βέλλιος (79’ Παπάζογλου).

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε