Κυριακή, 28 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός το…σήκωσε! Αποθέωση για Σπανούλη, Πρίντεζη, Αγγελόπουλους (VIDEO)

ΦΩΤΟ twitter.com
ΦΩΤΟ twitter.com

Κατακτητές της… ελληνικής κορυφής. Οι παίκτες του Ολυμπιακού σήκωσαν -με κάθε λαμπρότητα- στον “ουρανό” του ΣΕΦ την κούπα του πρωταθλητή της φετινής Basket League. “Σείστηκε” το κλειστό για Σπανούλη και Πρίντεζη – “Είναι τρελοί οι πρόεδροι”, φώναξαν οι οπαδοί των Πειραιωτών για τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Σαμπάνιες και…. “We are the champions”! Την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος στην ιστορία του πανηγύρισε ο μπασκετικός Ολυμπιακός, στη φιέστα που στήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο ΣΕΦ.

Πάνω από 7.000 φίλοι των “ερυθρολεύκων” αποθέωσαν τους θριαμβευτές της εφετινής Basket League, τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, που άκουσαν και το σύνθημα “Είναι τρελοί οι πρόεδροι”.

«Ζούμε μαγικές στιγμές με τον Ολυμπιακό μας. Γίναμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, τα τελευταία οκτώ χρόνια. Έφτασε η στιγμή να γράψουμε ιστορία και στην Ελλάδα, με τον δικό μας τρόπο, κόντρα σε όλους και σε όλα, πεντακάθαρα, μάγκικα, πειραιώτικα», τα λόγια του Γιώργου Αγγελόπουλου.

«Το 1991 ξεκινήσαμε με τον Γιώργο να ερχόμαστε σε κάθε παιχνίδι στο ΣΕΦ σαν απλοί φίλαθλοι, ανάμεσάς σας. Σήμερα, 25 χρόνια μετά, ηγούμαστε της ομάδας που αγαπάμε, δεν πάψαμε να είμαστε τρελαμένοι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας. Κατακτήσαμε το τρίτο πρωτάθλημα υπό την προεδρία μας, με repeat, με 9-2 νίκες την τελευταία διετία κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε όλα τα χρόνια. Σήμερα γιορτάζουμε εδώ για την ομαδάρα μας», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν αυτοί που συγκέντρωσαν με… απόλυτη πλειοψηφία το μεγαλύτερο μερίδιο της αποθέωσης στην φιέστα κατάκτησης του πρωταθλημάτος από τον κόσμο στο ΣΕΦ!

Οι δύο αρχηγοί των πρωταθλητών και κορυφαίοι του Ολυμπιακού στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, όπώς ήταν φυσικό αποθεώθηκαν από τον κόσμο που… γκρέμισε με τις φωνές του, για χάρη τους το ΣΕΦ!

 

Όπως αναμενόταν, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν αυτοί που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγάπης του κόσμου. Οι δύο αρχηγοί των πρωταθλητών και κορυφαίοι του Ολυμπιακού στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό αποθεώθηκαν από τον κόσμο που… γκρέμισε με τις φωνές του, για χάρη τους το ΣΕΦ!

Η φιέστα ολοκληρώθηκε με το γύρο του θριάμβου, ενώ η “ερυθρόλευκη” γιορτή να συνεχιστεί σε νυχτερινό κέντρο.
 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε