Πολιτική

Ποτάμι σε Σπίρτζη: Χρήστο, κουράγιο…

Με τίτλο στην ανακοίνωση, «Όταν ξανάκλαψε ο Σπίρτζης», το Ποτάμι σε άκρως ειρωνικό ύφος αναφέρεται στις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών ότι το τίμημα για το Ελληνικό ήταν μικρό.

«Tο Ποτάμι συμπαρίσταται στον Χρήστο Σπίρτζη, στο νέο δράμα που περνάει. Πριν προλάβει να συνέλθει από το κλάμα για την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, ήρθε νέο χτύπημα: η σύμβαση για την αξιοποίηση του Ελληνικού. Πόσα χτυπήματα να αντέξει ένας υπουργός; Χρήστο κουράγιο…», αναφέρει η ολιγόλογη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις του κ. Σπίρτζη έχουν προκαλέσει σφοδρή αντιπαράθεση με πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στον ίδιο και στη ΝΔ που ζήτησε και την παραίτησή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχίζει περιοδείες στην περιφέρεια – Στο επίκεντρο η καθημερινότητα των πολιτών
Ο στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ειναι να «ξανασυστηθεί» με τους πολίτες και να επικοινωνήσει το έργο και τις πρωτοβουλίες για τη στήριξη του εισοδήματος και την ελάφρυνση των βαρών των πολιτών
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1