Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Eurovision 2016: Η μάχη της Ελλάδας και των Argo στον Ημιτελικό [video]

Eurovision 2016: Η μάχη της Ελλάδας και των Argo στον Ημιτελικό [video]

Σήμερα η πρώτη μουσική βραδιά του φετινού διαγωνισμού Eurovision 2016. Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ελληνική συμετοχή της Eurovision 2016 και δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Απόψε η Ελλάδα ανεβαίνει στη σκηνή του Globe Arena της Στοκχόλμης για να δώσει τη μάχη της για μια θέση στη δεκάδα που θα προκριθεί στον τελικό της Eurovision 2016 το ερχόμενο Σάββατο. Οι Argo και το Utopian Land πραγματοποίησαν χθες τη γενική πρόβα για τον Α’ Ημιτελικό. Απόψε η Ελλάδα θα πέσει στην αρένα μαζί με άλλες 17 χώρες. Ανάμεσά τους βρίσκονται και μερικά από τα φαβορί για την πρώτη θέση. Η αποστολή του συγκροτήματος είναι αρκετά δύσκολη και τα γραφεία στοιχημάτων δεν δίνουν πολλές ελπίδες στους Argo. Αυτό, ωστόσο, δεν πτοεί τα μέλη και στις τάξεις της ελληνικής αποστολής επικρατεί αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα στον ημιτελικό της Eurovision 2016. Η αποστολή του συγκροτήματος είναι αρκετά δύσκολη και τα γραφεία στοιχημάτων δεν δίνουν πολλές ελπίδες στους Argo. Αυτό, ωστόσο, δεν πτοεί τα μέλη και στις τάξεις της ελληνικής αποστολής για τη Eurovision 2016 επικρατεί αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα στον ημιτελικό.

Eurovision 2016: Η γενική πρόβα της Ελλάδας! (Φωτογραφίες). Λίγες ώρες έμειναν μέχρι αύριο το βράδυ, όπου η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision. Οι Argo θα ανέβουν στη σκηνή του “Globe Arena” της Στοκχόλμης και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Eurovision 2016: Σε τι θέση κατατάσσουν την Ελλάδα τα στοιχήματα. Δίνουν και παίρνουν τα γραφεία στοιχημάτων για τον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά τα πράγματα για την Ελλάδα δεν φαίνονται αισιόδοξα. Αυτή την ώρα, τα στοιχήματα τοποθετούν έξω από την πρώτη δεκάδα του αυριανού ημιτελικού τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα βρίσκεται στη 14η θέση, που σημαίνει ότι δεν περνά στον τελικό του Σαββάτου.

Eurovision 2016: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι της Ελλάδας στον Α΄ Ημιτελικό. Οι Argo με το Utopian Land θα έχουν σκληρό ανταγωνισμό το βράδυ της Τρίτης 10 Μαΐου, καθώς θα κονταροχτυπηθούν με αρκετά από τα φαβορί για τη νίκη. Η Ρωσία, η Αρμενία και η Μάλτα που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των γραφείων στοιχημάτων, θα διεκδικήσουν αύριο μια θέση στη δεκάδα. Η Κύπρος εμφανίζεται, επίσης, στον Α΄ Ημιτελικό. Δείτε τις χώρες με τη σειρά που θα εμφανιστούν – Αποσπάσματα από τη δεύτερη πρόβα επί σκηνής.

Eurovision 2016: Έτσι θα εμφανιστεί απόψε η Ελλάδα με τους Argo και το Utopian Land! Χθες πραγματοποιήθηκε η γενική πρόβα για τον Α΄ Ημιτελικό της φετινής Eurovision που θα δούμε απόψε ζωντανά από τη Στοκχόλμη. Σε αυτή συμμετείχε και η Ελλάδα με τους Argo και το Utopian Land. Δείτε πώς θα εμφανιστεί η χώρα μας στη σκηνή της Eurovivion.

Εurovision 2016: «Όταν πας με τρεις και εξήντα, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι αυτό». Διαβάστε τι λέει η Μαρία Λυραράκη, η χορογράφος των Argo στην ελληνική αποστολή στη Eurovision 2016.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε