Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Η σοκαριστική φωτογραφία της επίδρασης ενός χαπιού σε 24χρονο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι συντετριμμένοι γονείς του 24χρονου Ben Dobson έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του από το νοσοκομείο για να προειδοποιήσουν τους άλλους για τους κινδύνους από τις πρόσφατα απαγορευμένες ουσίες.

Ο Ben Dobson πήρε το ναρκωτικό Cotton Candy Carnage που του προκάλεσε παραισθήσεις πριν βρεθεί αναίσθητος στη μέση του δρόμου. Ο νεαρός πατέρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τον πατέρα του Mark Dobson να λέει ότι όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του δεν μπορούσε ούτε να τον αναγνωρίσει.

Ο 47χρονος είδε τον αγώνα του ιατρικού προσωπικού να κρατήσουν τον γιο του στη ζωή και να τον βάζουν σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής. “Δεν ήξερε τι είχε πάρει και δεν μπορούσαν να τον κάνουν καλά επειδή δεν ήξεραν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Η αρτηριακή του πίεση ήταν ψηλή, ο καρδιακός του ρυθμός ανεβασμένος και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τον έβαλαν σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής. Μετά από μια ημέρα κατάφερε ευτυχώς να καταφέρει να αναπνέει μόνος του”.

 

 

Αφού είχε πάρει το ναρκωτικό, ο 24χρονος εξαφανίστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα, καταλήγοντας χτυπημένος και μελανιασμένος στον δρόμο στο Burnley. “Έλειπε για 20 λεπτά και μέσα σε αυτό το διάστημα διαλύθηκε. Ακόμα δεν ξέρουμε τι έγινε. Θυμάται να τρέχει έξω από το σπίτι, το έδαφος να τον καταπίνει και απλά θυμάται να κρατιέται από τη ρόδα ενός αυτοκινήτου. Του έκαναν ακτινογραφία πιστεύοντας ότι μπορεί να τον χτύπησε αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχαν τέτοια σημάδια”.

Ο 47χρονος πατέρας ελπίζει πως με το να μοιραστεί την ιστορία του Ben θα κάνει και τους άλλους να το σκεφτούν ξανά και ξανά. “Είμαστε ανακουφισμένοι που ο Ben είναι καλά. Φοβάται και έχει μια 4χρονη κόρη να σκεφτεί. Είχαμε μια κακή εβδομάδα. Δεν θα ήθελα να το περάσει άλλος γονιός.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε