Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αυτά είπε ο Σίλβα στους παίκτες του ενόψει ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας εξήγησε στους παίκτες του ο Μάρκο Σίλβα, λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να αποδείξουν την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο και να κάνυον αυτά που προετοιμάζουν τόσο καιρό στις προπονήσεις, ώστε οι Πειραιώτες να κατακτήσουν το προσεχές Σάββατο και το Κύπελλο Ελλάδας, νικώντας στον τελικό την ΑΕΚ.

“Έχει μείνει ένα παιχνίδι, ο τελικός του Κυπέλλου, για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά και όλοι θέλουμε πολύ και το Κύπελλο. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε και αυτό το τρόπαιο, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά», ανέφερε αρχικά ο 38χρονος τεχνικός, σύμφωνα με το Goal, και πρόσθεσε:

«Θέλω να είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη, να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις μέρες για να προετοιμαστούμε καλά και θέλω να δίνετε και το 100% και στις προπονήσεις. Είμαστε οι πρωταθλητές και πρέπει να το δείξουμε και στον τελικό του Κυπέλλου. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να κάνουμε αυτά που έχουμε πει στις προπονήσεις”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε